Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală

Formular înscriere CAADIA persoane fizice

Datele de mai jos sunt necesare pentru a genera formularul pentru înscriere Comisia pentru Atestare și Avizare în Domeniul Impresariatului Artistic persoane fizice.

La acest formular trebuie atașate documentele de înscriere.
!!!Se pot atașa doar fișiere cu extensia jpg, zip sau pdf cu o limită maximă de 7MB.

permite încărcarea mai multor fișiere folosind CTRL+buton stânga mouse sau selecție fișiere cu mouse-ul.

Completând formularul de înscriere, vă daţi consimţământul cu privire la prelucrarea si stocarea datelor dvs. personale, conform GDRP - General Data Protection Regulation; datele personale vor fi utilizate pentru completarea certificatelor de absolvire, registrelor de evidență participanți, alte documente specifice formării profesionale a adulților şi pentru transmiterea ofertei de programe de formare profesională sau în scopuri statistice ale activității INCFC. Acestea vor fi securizate în baza de date a Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală.

CAADIA-F-2UCscD5Q

INCFC

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC), aflat în subordinea Ministerului Culturii, este singurul institut național care are ca obiective studierea, cercetarea și furnizarea de date statistice pentru domeniul culturii, precum și formarea continuă a celor care aleg o carieră în sectorul ocupațional cultură.

Adresa

Adresa: Bd. Unirii, nr. 22, etaj 2, Sector 3, 030833 București (în incinta Ministerului Culturii - intrarea din Bd. Mircea Vodă)

Telefon: 021 891 91 03
Fax: 021 311 63 31
E-mail: 
https://www.culturadata.ro